Möt våra mäklare

Vi är glada över att samarbeta med Fastighetsbyrån Nynäshamn. Vi ställde några frågor till Camilla Martinsson som är säljkoordinator och passade på att få hennes bästa tips i Nynäshamn!

När du kliver in på kontoret hos Fastighetsbyrån i Nynäshamn är Camilla Martinsson den första du möter. I hennes roll som säljkoordinator är hon spindeln i nätet och involverad i alla bostadsaffärer.

– Det som driver mig är att överträffa våra kunders förväntningar och ge exceptionell service. Jag brinner lite extra för just nyproduktion. Det är så lärorikt och spännande att få vara med från start när projektet är i planeringsfas fram tills att våra köpare får tillträde till sin helt nya bostad, berättar Camilla.

Hon ser fram emot att jobba vidare med Panorama och få se Nynäshamns nya landmärke ta form.

– Panorama är ett fantastiskt genomtänkt konceptboende! Läget, utsikten, omgivningen, den levande bostadsgården och alla bekvämligheter gör det till ett unikt boende på många sätt. Att få vara en del av teamet som jobbar med projektet är otroligt roligt.

Själv bor Camilla på Muskö tillsammans med sin man och deras tre barn.

Vilka är dina bästa smultronställen i Nynäshamn?

  • Du får inte missa att ta dig ut på heldagsutflykt i vår vackra skärgård. Skärgårdsbåten från hamnen tar dig till Nåttarö på ca 20 minuter. Där kan du avnjuta fantastisk mat i deras restaurang, promenera eller hyra cykel för att utforska den lilla ön och dess fina badställen.
  • Att strosa i hamnen en solig dag, äta glass och ta en promenad längst piren är även det så härligt!
  • Handla havets läckerheter på Nynäs rökeri eller ta en brunch på restaurang Kroken.
  • Ta en promenad längs med Strandvägen, eller Ringvägen som Nynäsborna kallar den. Är en ca 6 km lång och oerhört populär promenadväg som bjuder på både naturupplevelser, badtillfällen och utegym.

Välkommen till Nynäshamn!

Om Fastighetsbyrån i Nynäshamn

Välkommen till Nynäshamns största mäklare! Vi är ett rekommenderat företag som har högst marknadsandel i Nynäshamns kommun. Här gör vi många affärer varje år och har hand om de flesta nyproduktionsprojekt som byggs i kommunen. På kontoret hjälper vi varandra och har alltid kunden i fokus för att varje bostadsaffär ska bli så lyckad som möjligt! Läs mer på Fastighetsbyrån Nynäshamns hemsida.

Dela det här på

Facebook
Twitter
LinkedIn
Fler nyheter
Efter att tidigare bygglov blivit upphävt är vi glada att meddela att vi nu fått bygglov för fler bostadsrätter än tidigare.
Intresseanmälan

Anmäl dig för att ta del av nyheter och information om boendets utveckling och planerad säljstart. 

Nästan klar

Nu behöver vi bara ha några kontaktuppgifter så att du blir en av de första som får information om nyheter och information om boendets utveckling och planerad säljstart.

Shopping Basket
Är du intresserad av detta projekt?