Bygglov beviljat

Lägenheterna i Panorama Nynäshamn såldes tidigare slut direkt, men tyvärr blev vårt bygglov upphävt. Nu har vi anpassat oss efter de nya förutsättningarna och har fått ett nytt bygglov beviljat för 79 bostadsrätter. Planerad byggstart är Q3 2023. 

”Vi anpassar oss efter de nya förutsättningarna och har efter snabb handläggning från kommunen redan fått ett nytt bygglov beviljat. Den nya bebyggelsen består av 79 bostadsrätter med samma fina kvalitéer och utsikt som tidigare”, säger Simon Svensson, VD på RO Properties, som utvecklar Panorama Nynäshamn.

I det tidigare förslaget planerades det för 36 bostadsrätter samt hyresrätter i form av ett unikt seniorkoncept. Redan första försäljningsdagen bokades 80 % av bostadsrätterna som kort därefter såldes slut. Det stora intresset för bostäderna visar att Nynäshamn är en attraktiv plats att bo på och att behovet efter nyproducerade lägenheter är stort.

Efter att bygglovet upphävdes har förslaget anpassats efter de nya förutsättningarna och den nya bebyggelsen innebär att bostadsrätter tillskapas i alla tre byggnader och tillför 79 nya bostäder till en livskraftig och levande stad.

Total boendeyta för Panorama Nynäshamn är cirka 5 180 kvm. De planerade bostäderna är mellan 2 och 5 rok på cirka 30-129 kvm. En gemensam gård ska knyta samman bostadshusen och en utsiktsplats anläggs för de boende. Garage planeras i två plan och gemensamma funktioner som bilpool med miljöbilar, cykelpool, övernattningslägenhet och bokningsbara arbetsplatser.

Dela det här på

Facebook
Twitter
LinkedIn
Fler nyheter
Genom vårt samarbete med OurGreenCar får bostadsägarna i Panorama tillgång till en alldeles egen bilpool.
Vi är glada över att samarbeta med Fastighetsbyrån Nynäshamn. Vi ställde några frågor till Camilla Martinsson och passade på att få hennes bästa tips i Nynäshamn!
Intresseanmälan

Anmäl dig för att ta del av nyheter och information om boendets utveckling och planerad säljstart. 

Nästan klar

Nu behöver vi bara ha några kontaktuppgifter så att du blir en av de första som får information om nyheter och information om boendets utveckling och planerad säljstart.

Shopping Basket
Är du intresserad av detta projekt?