Möt våra arkitekter – Forsgren Etzler

Panorama är ritat av arkitekterna Forsgren Etzler. Vi bad Tobias Forsgren och Sven Etzler berätta om vad som särskiljer deras arkitektur och hur de tagit vara på projektets unika förutsättningar i utformningen.

Forsgren Etzler är ett arkitekturkontor grundat av Tobias Forsgren och Sven Etzler som har en rad fina priser och nomineringar i bagaget. På senare år har fokus riktats mot bostäder med ambitionen att forma välgjorda och vackra miljöer som står sig väl över tid.

Vad karakteriserar er arkitektur?

– Vi drivs av att skapa byggnader och rum som människan trivs att vara i och som ger ett mervärde till platsen. Varje projekt formas utifrån dess unika förutsättningar.

Hur var det att jobba med Panorama?

– Det har varit ett intressant projekt med många givna och tydliga förutsättningar, med en kuperad tomt och en fantastiskt utsikt. Stort arbete har lagts på att få byggnaderna att landa rätt på tomten. I projektet har vi velat skapa en elegant arkitektur med några få material som åldras väl över tid. Lägenheterna har generösa utblickar och låga fönsterbröstningar som tar tillvara på det fantastiska läget. Vi har arbetat med balkonger över hörn som ger byggnaderna en sammanhållen och samtidigt uppbruten form, men också stora kvalitéer till planlösningarna. Det har varit ett nöje att arbeta fram projektet!

Hur skiljer sig Panorama från andra projekt?

– Projektet har hela tiden haft höga ambitioner att skapa ett välutformat tillägg till Nynäshamn och samtidigt ge fina boendekvalitéer. Den fantastiska utsikten skiljer projektet från det mesta.

Var i processen står ni nu?

Just nu håller vi på med detaljarbetet, allt ifrån färgsättning till tekniskt smarta lösningar för fönster.

Dela det här på

Facebook
Twitter
LinkedIn
Fler nyheter
Efter att tidigare bygglov blivit upphävt är vi glada att meddela att vi nu fått bygglov för fler bostadsrätter än tidigare.
Vi är glada över att samarbeta med Fastighetsbyrån Nynäshamn. Vi ställde några frågor till Camilla Martinsson och passade på att få hennes bästa tips i Nynäshamn!
Intresseanmälan

Anmäl dig för att ta del av nyheter och information om boendets utveckling och planerad säljstart. 

Nästan klar

Nu behöver vi bara ha några kontaktuppgifter så att du blir en av de första som får information om nyheter och information om boendets utveckling och planerad säljstart.

Shopping Basket
Är du intresserad av detta projekt?