Bilpool för boende i Panorama

För att minska behovet av att äga egen bil får bostadsägarna i Panorama tillgång till en alldeles egen bilpool. Bakom bilpoolen står OurGreenCar som har naturskyddsföreningens bra miljöval-licens för alla bilar.

Genom vårt samarbete med OurGreenCar kommer det finnas elbilar i garaget som kan nyttjas av boende i Panorama och de två intilliggande bostadshusen. Medlemskapet ingår i avgiften och man betalar bara för nyttjandet av bilen. Vi bad Kenneth Falk, medgrundare av OurGreenCar berätta mer.

– OurGreenCar gör Sveriges grönaste bil -och cykelpooler. Vi har naturskyddsföreningens bra miljöval-licens för alla resor som görs med våra fordon, och några av marknadens lägsta hyrpriser för användarna. Idag har vi våra fordonspooler på 17 orter runtom i landet. Bilpoolen på Höjdgatan innebär en fastighetsnära lösning dedikerad de boende i fastigheten, ett substitut till den egenägda bilen.

Vad är det för bilar?
– Det är elbilar, primärt Renault Zoe som är en mindre femsitsig elbil med körsträcka på mellan 25-35 mil.

Läs mer om OurGreenCar här

Dela det här på

Facebook
Twitter
LinkedIn
Fler nyheter
Efter att tidigare bygglov blivit upphävt är vi glada att meddela att vi nu fått bygglov för fler bostadsrätter än tidigare.
Vi är glada över att samarbeta med Fastighetsbyrån Nynäshamn. Vi ställde några frågor till Camilla Martinsson och passade på att få hennes bästa tips i Nynäshamn!
Intresseanmälan

Anmäl dig för att ta del av nyheter och information om boendets utveckling och planerad säljstart. 

Nästan klar

Nu behöver vi bara ha några kontaktuppgifter så att du blir en av de första som får information om nyheter och information om boendets utveckling och planerad säljstart.

Shopping Basket
Är du intresserad av detta projekt?