fbpx

Hitta ditt perfekta hem

I Panorama erbjuds lägenheter mellan två och fem rum och kök mellan 30 och 129 kvm. Men vi vet att behov och förutsättningar skiljer sig mellan olika familjer och att de kan förändras över tid. Vi har därför planerat för möjligheten till extra rum i de flesta lägenheterna. En tvåa kan enkelt göras om till en trea och en trea kan enkelt göras om till en fyra.

Vilken bostad drömmer du om?

Oslagbar utsikt från rum och balkong

Här kan du njuta av en slående utsikt över glittrande hav och vidsträckta landskap. Panorama är det enda nya boendet i Nynäshamn som erbjuder fri vy över skärgården.

Lägenheterna är utformade utifrån husens unika läge, karaktär och 360-graders vy. Små detaljer gör utsikten närvarande utan minsta ansträngning.

”Vakna upp till en dröm. Här har skärgården aldrig varit mer lättillgänglig, från ditt fönster eller sittandes från din balkong.”

Elegant arkitektur och generösa utblickar

Lägenheterna har en elegant interiör med materialval som åldras väl över tid. Genomtänkta lösningar ger stora kvalitéer till planlösningarna och tar tillvara på det fantastiska läget.

Balkonger på hörn

I entrén möts vi av en generös takhöjd. Entrén, trapphus och våningsplan samspelar väl med den yttre arkitekturen. Här väntar 79 ljusa lägenheter som bjuder in den vackra omgivningen utanför. Balkongerna är utformade över hörn som en del av fasaden vilket ger vyer åt olika håll och samtidigt skapar en privat och skyddad plats.

Stora generösa fönster med låg bröstning sprider ett behagligt ljus och gör den storslagna utsikten närvarande inne i lägenheten. Kliver du ut förstärks känslan ytterligare och tack vare balkongens utformning med glasräcke kan du bekvämt slå dig ner och fortfarande ta in den fria vyn.

Halvöppen planlösning

Balkongernas placering över hörn ger stora kvalitéer för planlösningen. Utsikten bjuds in i lägenheten och balkongen skapar ett fint halvöppet rumssamband mellan kök och vardagsrum på varsin sida.

Återkommande materialval i kök, vardagsrum och sovrum bidrar till en behaglig helhet. I det varmgråa köket och i rummen med ljust grå väggar mot vita foder återfinns det mjuka träet i parkettgolv och dörrbeslag på skåp och garderober.

Fasad, golv och detaljer i trä

Utvändigt är byggnaderna beklädda i trä, ett material som fortsätter invändigt i parkettgolven och ger en mjuk känsla i detaljer som fönsterbänkar, kroklister, handtag och dörrbeslag. Några få återkommande material och kulörer i en lugn och elegant palett ger ett omsorgsfullt helhetsintryck.

”Här bor du lugnt och avskilt, men med möjligheter utanför din dörr som berikar vardagen.”

Gemensamma funktioner

Till din lägenhet följer flera gemensamma funktioner som förenklar vardagspusslet. Här finns en bilpool och möjlighet att hyra tillfällig kontorsplats eller övernattningslägenhet. Läs mer om bostadsgården

Shopping Basket

Tack för din intresseanmälan!

Vi ser fram mot att utveckla projektet tillsammans med dig och hör löpande av oss med nyheter.

Carl Gavelman,
Fastighetsutvecklare på
RO Properties