Att bo i Panorama Nynäshamn

Här kan du njuta av en slående utsikt över glittrande hav och vidsträckta landskap. Panorama är det enda nya boendet i Nynäshamn som erbjuder fri vy över skärgården. Lägenheterna är utformade utifrån husens unika läge, karaktär och 360-graders vy.

Här kan du njuta av en slående utsikt över glittrande hav och vidsträckta landskap. Panorama är det enda nya boendet i Nynäshamn som erbjuder fri vy över skärgården. Lägenheterna är utformade utifrån husens unika läge, karaktär och 360-graders vy.

Ett hem där du kan drömma fritt

Vilket liv drömmer du om? Här bor du lugnt och avskilt, men med möjligheter utanför din dörr som berikar vardagen. Vill du ta ett morgon­dopp eller handla dagsfärsk fisk och skaldjur går du ner för backen. Där möter du den livliga hamnen med caféer, restauranger och hamnbodar. Har du en båt fortsätter möjligheterna till havs. Här är du inte begränsad. Välj att leva så som bara du drömmer om.

I byggnadens entré möts du av en generös takhöjd. Entrén, trapphus och våningsplan samspelar väl med den yttre arkitekturen. Här väntar 78 ljusa lägenheter som bjuder in den vackra omgivningen utanför.

Lägenheterna har en elegant interiör med material­val som åldras väl över tid. Genom­tänkta lösningar ger stora kvalitéer till plan­lösningarna och tar tillvara på det fantastiska läget. Stora generösa fönster med låg bröstning sprider ett behagligt ljus och gör den storslagna utsikten närvarande inne i lägenheten.

Kliver du ut förstärks känslan ytterligare och tack vare balkongens utformning med glasräcke kan du bekvämt slå dig ner och fortfarande ta in den fria vyn.

Balkongerna är utformade över hörn som en del av fasaden vilket ger vyer åt olika håll och samtidigt skapar en privat och skyddad plats. Via balkongerna bjuds utsikten in i lägenheten och balkongen skapar ett fint halvöppet rumssamband mellan kök och vardagsrum på varsin sida.

Utvändigt är byggnaden beklädd i trä, ett varmt och mjukt material som fortsätter invändigt i parkettgolven vilket ger en behaglig känsla. Träet återkommer också i små detaljer som fönsterbänkar, kroklister och handtag.

Vi strävar efter att skapa hem för en enklare vardag, och med det följer flera gemensamma funktioner som underlättar livspusslet.

Förutom källsortering på bekvämt avstånd och källarförråd till varje lägenhet, finns ett leveransrum i entrén där veckans matleverans kan tas emot även om du inte är hemma.

Det finns också möjlighet att hyra en övernattningslägenhet för gäster eller att boka en tillfällig arbetsplats om du vill kunna jobba hemifrån någon dag i veckan. 

Som boende i Panorama får du tillgång till en bilpool med elbilar från Our Green Car som delas av de boende i Panorama. Det finns även ett cykelvårdsrum/verkstadsrum med tryckluftspump, verktyg och ellådcyklar som ytterligare kan förenkla vardagsärendena på stan. 

Som om det inte vore nog så får varje hushåll i Panorama ett kollektivtrafikkort under de första fyra månaderna efter inflyttning.

”Vakna upp till en dröm. Här har skärgården aldrig varit mer lättillgänglig, från ditt fönster eller sittandes från din balkong.”

Lägenheterna har en elegant interiör med materialval som åldras väl över tid. Genomtänkta lösningar ger stora kvalitéer till planlösningarna och tar tillvara på det fantastiska läget.

Bostadsväljare

Väggar och tak
» läs mer

Samtliga väggar målas i en vacker vit
nyans (NCS 1002-Y) som på ett fint sätt
varierar med ljuset. Taken målas i vitt och
takfärgen målas ner 10 cm på väggen för
att skapa rymd och kontraster.

Inredning i kök
» läs mer

Lägenheterna utrustas med integrerad diskmaskin
och rostfri kyl och frys. Den som vill kan dock välja
att även integrera kyl och frys mot en extra kostnad.
Köksluckorna i 16 mm lackad MDF har slät profil
och kommer i en varmgrå nyans (NCS 4005-Y20R
eller närliggande). Fler val av kulör i kök  samt
bänkskiva och stänkskydd kommer att erbjudas
inom kort. Knoppar i trä eller handtag i läder-
inlindad krom mot en extra kostnad.

Parkett
» läs mer

Golven spelar en central roll i bostäderna.
Därför har vi valt en enstavsparkett i ljust trä som
på ett fint sätt binder ihop bostaden utan att ta
för mycket av synintrycket i anspråk.