Levande skärgårdsidyll

Kanske är Nynäshamn Stockholmsområdets bästa småstad? Med sin charmiga stadskärna, stora gästhamn och havet som granne kan du leva ett enkelt och aktivt liv med närhet till både skärgården och småstadslivet. Samtidigt är det behagligt att veta att storstaden bara ligger 40 minuter bort. Här slipper du välja mellan skärgården och stadslivet – du får det bästa av två världar.

”Vakna upp till en dröm. Här har skärgården aldrig varit mer lättillgänglig, från ditt fönster eller sittandes från din balkong.”

Småstadsliv nära storstaden

Segelbåtar-JohanGustafsson-kvadrat-800

Nynäshamn erbjuder det bästa av två världar – en charmig småstad med storstadslivet inom räckhåll. Med bil tar det 40 minuter att nå Stockholm och med pendeltåget tar det 50 minuter.

Här kan du bo i en avskild och havsnära miljö och leva ett enkelt och aktivt liv. Med havet runt hörnet är detta en perfekt plats för båtliv, och det finns enkel tillgång till båtplatser. Bor du här behöver du inte välja, utan kan uppleva en vardag med en rik variation av upplevelser.

Fördelarna med att bo i en småstad med närhet till allt är påtagliga. På bara en kort promenad från bostadskvarteret finns den livfulla hamnen med charmiga hamnbodar, rökeri, restauranger och det lokala bryggeriet.

Gotlandsfärjan avgår flera gånger om dagen från hamnen, vilket ger dig möjlighet att besöka den fantastiska ön med dess restauranger och kulturliv.

Nytt bostadskvarter ger trygghet, liv och rörelse. Höjdgatan har ett rikt arv som vi vill värna och bygga vidare på. Vår vision är skapa ett levande kvarter längs för gatan och en trygg plats för barn att växa upp.

Med fokus på hållbarhet och gemenskap skapar vi ett tryggt bostadsområde som blir en naturlig förlängning av Höjdgatans historia och som ger en ny dimension till området.

skating-2301999
Knappelskär-JohanGustafsson
port-3007852_1920-retuscherad

Möjligheten att köpa en bostad i Panorama är verkligen något sällsynt i Nynäshamn. Läget, utsikten, takhöjden, balkongerna och de noggrant utformade planlösningarna skapar en unik boendemiljö. Att vara en del av teamet som jobbar med projektet är otroligt roligt!

Få hjälp av vår mäklare Camilla att hitta din drömbostad

Vi är glada över vårt samarbete med Fastighetsbyrån Nynäshamn. Vi ställde några frågor om projektet till Camilla Martinsson och passade på att få hennes bästa tips i Nynäshamn!

Om du har besökt Fastighetsbyrån i Nynäshamn var Camilla Martinsson sannolikt den första du mötte. I sin tidigare roll som säljkoordinator var hon spindeln i nätet och involverad i alla bostadsaffärer, men numera är hon en av de ansvariga mäklarna för Panorama. 

– Det som driver mig är att överträffa våra kunders förväntningar och erbjuda exceptionell service. Jag brinner lite extra för just nyproduktion. Det är så lärorikt och spännande att få vara med från start när projektet är i planeringsfas fram tills att våra köpare får tillträde till sin helt nya bostad, berättar Camilla.

Hon ser fram emot att fortsätta arbeta med Panorama och se hur Nynäshamns nya landmärke tar form.

– Möjligheten att köpa en bostad i Panorama är verkligen något sällsynt i Nynäshamn. Läget, utsikten, takhöjden, balkongerna och de noggrant utformade planlösningarna skapar en unik boendemiljö. Att vara en del av teamet som jobbar med projektet är otroligt roligt!

Själv bor Camilla på Muskö tillsammans med sin man och deras tre barn.

Vilka är dina bästa smultronställen i Nynäshamn?

– Du får inte missa att ta dig ut på heldagsutflykt i vår vackra skärgård. Skärgårdsbåten från hamnen tar dig till Nåttarö på bara 20 minuter. På ön kan du njuta av fantastisk mat i restaurangen, promenera eller hyra cykel för att utforska den lilla ön och dess fina badställen.

– En solig dag är det underbart att strosa i hamnen, äta glass och ta en promenad längs piren – det så härligt!

– Passa på att handla havets läckerheter på Nynäs rökeri eller njut av en brunch på restaurang Kroken.

– Gå en promenad längs med Strandvägen, även känd som Ringvägen för Nynäsborna. Den populära sex kilometer långa promenadvägen bjuder på vacker natur, badmöjligheter och utegym.

Välkommen till Nynäshamn!

FASTIGHETSBYRÅN I NYNÄSHAMN

Vi är stolta över att ha högst marknadsandel och att årligen genomföra många framgångsrika affärer i Nynäshamns kommun. Med vår omfattande erfarenhet tar vi hand om de flesta nyproduktionsprojekt som byggs i kommunen. Vi sätter alltid kunden i fokus och strävar efter att varje bostadsaffär ska bli så lyckad som möjligt. På kontoret hjälper vi varandra för att erbjuda den bästa servicen till våra kunder. Tveka inte att kontakta oss för att diskutera dina fastighetsbehov. 

Höjdgatan - nära till allt i Nynäshamn

Plats att leva livet – fullt ut

Panorama är en stolt del av Nynäshamn och vi håller med om kommunens beskrivning av staden som en plats där man kan leva livet fullt ut.

Det finns mycket att upptäcka här, från anrika havsbad till charmiga gårdsbutiker och natursköna vandringsleder. Du kan paddla kajak i havsbandet, surfa på Torö eller ta en avkopplande promenad längs med kajen i fiskehamnen. Nynäshamn är en plats som verkligen måste upplevas!

Kreativ arkitektur och hållbara bostäder

Höjdgatan bär på en rik historia som vi vill vidareutveckla genom att ta tillvara på platsens kvaliteter. Vår målsättning är att skapa ett hållbart bostadsområde som blir ett välutformat tillägg till Nynäshamn. Klicka på länken nedan för att läsa mer om vårt spännande projekt, våra prisbelönta arkitekter och hur vi arbetar med hållbarhet för att skapa en attraktiv miljö där människor kan trivas och växa. 

Välkommen in, välkommen hem

Upptäck lägenheternas eleganta interiör och materialval. Genomtänkta lösningar ger stora kvalitéer till planlösningarna och tar tillvara på det fantastiska läget. Stora generösa fönster med låg bröstning sprider ett behagligt ljus och gör den storslagna utsikten ständigt närvarande även inomhus.

Kliver du ut förstärks känslan ytterligare och tack vare balkongens utformning med glasräcke kan du bekvämt slå dig ner och fortfarande ta in den fria vyn. Njut av morgonkaffet med oslagbar utsikt! 

Shopping Basket
Är du intresserad av detta projekt?