fbpx

Illustration: Forsgren Etzler Arkitekter

Konceptboende på en unik plats

Fakta

Plats:
Höjdgatan 1, Nynäshamn

Antal enheter
36 st bostäder i bostadsrättsform

Storlek
1 – 5 rok, 27 – 126 kvm

Inflyttning
Preliminärt hösten 2023

Arkitekt
Forsgren Etzler arkitekter

Mäklare
Fastighetsbyrån, Nynäshamn

Panorama är beläget högst upp på Höjdgatan. Det är ett unikt läge i Nynäshamn. Bostadskvarteret ligger avskilt och naturnära, men med stadskärnan runt hörnet. Här finner du ro och kan enkelt ta del av allt det bästa med Nynäshamn. Du har alltid nära hem. 

När vi utvecklat bostadshusen har vi tagit hänsyn till dess unika plats. Huskropparna har en varm träfasad som smälter in i naturen och tar hänsyn till den befintliga hällmarken. Gården blir ett naturligt tillskott. Vi är stolta över att kunna visa upp Nynäshamns nya landmärke. 

Här bor du på en av Nynäshamns högsta punkter.

Levande bostadsgård för umgänge

Den grönskande bostadsgården blir en avskild oas för dig som bor i Panorama. Panorama delar sin innergård med de två intilliggande husen och det är en verklig fördel! Här finns flera gemensamma funktioner som de boende i Panorama kan ta del av.

Mitt på gården finns en härlig möblerad uteplats och alldeles intill finns ett utekök med platsbyggd grill, perfekt för sommarens bjudningar. För den som önskar träna nära hemmet finns också ett utegym. På en av Nynäshamns högsta punkter anlägger vi en utsiktsplats där du kan ha en picknick med någon du tycker om.

En gemensamhetslokal finns i intilliggande hus där man kan anordna större middagar eller annan trevlig samvaro. Det är en levande plats för den som önskar vara en del av gemenskapen.

Extra bekvämligheter sätter guldkant

Till din lägenhet följer flera gemensamma funktioner som förenklar vardagspusslet. Förutom det självklara, källsortering på bekvämt avstånd och källarförråd till varje lägenhet, så finns även ett leveransrum i entrén – du behöver inte ens vara hemma när veckans matleverans kommer.

Här finns också möjlighet att hyra en övernattningslägenhet för gäster eller att boka en tillfällig arbetsplats om du vill kunna jobba hemifrån någon dag i veckan.

Som boende i Panorama får du tillgång till en alldeles egen bilpool! I garaget finns elbilar från Our Green Car som delas av Panorama och de två intilliggande bostadshusen. Vidare finns ett cykelvårdsrum med tryckluftspump och ellådcyklar som ytterligare kan förenkla vardagsärendena på stan.

Som om det inte vore nog så får varje hushåll i Panorama ett kollektivtrafikkort under fyra månader vid inflytt.

Shopping Basket