fbpx

Illustration: Forsgren Etzler Arkitekter

Konceptboende på en unik plats

Fakta

Plats:
Höjdgatan, Nynäshamn

Antal enheter
36 st bostäder i bostadsrättsform

Storlek
2 – 4 rok

Inflyttning
Preliminärt hösten 2023

Arkitekt
Forsgren Etzler arkitekter

Mäklare
Fastighetsbyrån, Nynäshamn

Panorama är beläget högst upp på Höjdgatan. Det är ett unikt läge i Nynäshamn. Bostadskvarteret ligger avskilt och naturnära, men med stadskärnan runt hörnet. Här finner du ro och kan enkelt ta del av allt det bästa med Nynäshamn. Du har alltid nära hem. 

När vi utvecklat bostadshusen har vi tagit hänsyn till dess unika plats. Huskropparna har en varm träfasad som smälter in i naturen och tar hänsyn till den befintliga hällmarken. Gården blir ett naturligt tillskott. Vi är stolta över att kunna visa upp Nynäshamns nya landmärke. 

Här bor du på en av Nynäshamns högsta punkter.

Levande bostadsgård för umgänge

Den grönskande bostadsgården blir en avskild oas för dig som bor i Panorama. På en av Nynäshamns högsta punkter anlägger vi en utsiktsplats där du kan ha en picknick med någon du tycker om.

Utomhus finns naturliga mötesplatser och inramade utrymmen för att umgås. Här finns ett utekök och i en grönskande omgivning kan du njuta av en middag tillsammans med vänner.

En hemtrevlig gemensamhetslokal med stort glasparti intill uteköket kan nyttjas för olika tillställningar. Det är en levande plats för den som önskar vara en del av gemenskapen.

Extra bekvämligheter sätter guldkant

Bostadens bekvämligheter sträcker sig utanför dörren. Garaget når du enkelt från trapphuset och hissen. Där finns även laddstolpar för dig som kör elbil. På gården finns ytterligare parkeringsplatser för gäster.

I en av huskropparna finns det möjlighet till kontorsplats, kanske för dig som pendlar till arbetet i Stockholm några dagar i veckan. I entrén finns ett gemensamt leveransrum som tar hand om dina matleveranser när du inte är hemma. Dessutom finns möjligheten att hyra en övernattningslägenhet om du får besök som inte får plats eller önskar bo lite avskilt. Vill du aktivera dig finns ett utegym på gården som kan nyttjas av alla boende. 

Shopping Basket