fbpx

Illustration: Forsgren Etzler Arkitekter

Konceptboende på en unik plats

Fakta

Plats:
Höjdgatan 1, Nynäshamn

Antal enheter
79 st bostäder i bostadsrättsform

Storlek
2 – 5 rok, 30 – 129 kvm

Säljstart
Våren 2023

Arkitekt
Forsgren Etzler arkitekter

Mäklare
Fastighetsbyrån, Nynäshamn

Panorama är beläget högst upp på Höjdgatan. Det är ett unikt läge i Nynäshamn. Bostadskvarteret ligger avskilt och naturnära, men med stadskärnan runt hörnet. Här finner du ro och kan enkelt ta del av allt det bästa med Nynäshamn. Du har alltid nära hem. 

När vi utvecklat bostadshusen har vi tagit hänsyn till dess unika plats. Huskropparna har en varm träfasad som smälter in i naturen och tar hänsyn till den befintliga hällmarken. Gården blir ett naturligt tillskott. Vi är stolta över att kunna visa upp Nynäshamns nya landmärke. 

Här bor du på en av Nynäshamns högsta punkter.

Levande bostadsgård för umgänge

Den grönskande bostadsgården blir en avskild oas för dig som bor i Panorama. Här finns flera gemensamma funktioner som de boende kan ta del av.

Mitt på gården finns en möblerad uteplats och ett utekök med platsbyggd grill, perfekt för sommarens bjudningar. För den som önskar träna i det fria finns också ett utegym.

På en av Nynäshamns högsta punkter anlägger vi en utsiktsplats där du kan avnjuta en picknick med någon du tycker om. Det blir en levande och trygg plats i gemenskap med dina grannar.

Extra bekvämligheter sätter guldkant

Till din lägenhet följer flera gemensamma funktioner som förenklar vardagspusslet. Förutom det självklara, källsortering på bekvämt avstånd och källarförråd till varje lägenhet, finns även ett leveransrum i entrén. Du behöver inte ens vara hemma när veckans matleverans kommer.

Här finns också möjlighet att hyra en övernattningslägenhet för gäster eller boka en tillfällig arbetsplats om du vill kunna jobba hemifrån någon dag i veckan.

Som boende i Panorama får du även tillgång till en alldeles egen bilpool! I garaget finns elbilar från Our Green Car som minskar behovet att äga egen bil. Ett cykelvårdsrum med tryckluftspump och ellådcyklar förenklar ytterligare vardagsärendena på stan.

Tryggt och hållbart bostadskvarter​

Höjdgatan har ett rikt arv som vi vill värna och bygga vidare på. Visionen med Panorama är att ta vara på platsens kvalitéer och bidra till ett levande kvarter upp för gatan och en trygg plats för barn att växa upp. Här är det enkelt att leva hållbart med funktioner som bilpool med elbilar, lådcyklar, kontorsplatser, miljörum och återbruksrum som sparar tid och resurser.

Bostadshusen tar hänsyn till befintlig hällmark, bevarar berghällar och skapar ett naturligt möte mellan natur och byggnad. Genomtänkta materialval håller över tid och skapar en sund inomhusmiljö. Husen byggs med låg klimatpåverkan och certifieras med Miljöbyggnad Silver. Det innebär att byggnadernas miljöprestanda är bättre än standard, till exempel när det gäller solskydd, ljudmiljö och ventilation.

Shopping Basket

Tack för din intresseanmälan!

Vi ser fram mot att utveckla projektet tillsammans med dig och hör löpande av oss med nyheter.

Carl Gavelman,
Fastighetsutvecklare på
RO Properties