fbpx

Vägen till ditt nya hem

 • Köpprocessen

  Steg 1

  Anmäl intresse

  Anmäl ditt intresse via formuläret på vår hemsida eller kontakta mäklaren direkt. Fastighetsbyrån Nynäshamn förmedlar lägenheterna i Panorama.
 • Köpprocessen

  Steg 2

  Teckna förhandsavtal

  Du tecknar ett förhandsavtal med bostadsrättsföreningen. I samband med avtalet betalas en förskottsbetalning på 50 000 kronor som är en delbetalning av den totala köpeskillingen. En förskottsgaranti säkrar inbetalda medel för dig som köpare.
 • Köpprocessen

  Steg 3

  Informationsmöte

  Vi bjuder in till ett informationsmöte i god tid före inflyttning. På mötet får du reda på allt du behöver veta om inflyttning och annan praktisk information. Du får också hälsa på dina nya grannar!
 • Köpprocessen

  Steg 4

  Betala handpenning

  När det är sex månader kvar till inflyttning betalar du en resterande handpenning på 7,5 procent av köpeskillingen minus det du betalade när du tecknade förhandsavtalet.
 • Köpprocessen

  Steg 5

  Teckna upplåtelseavtal

  Nu närmar sig inflyttning! Mäklaren tar kontakt med dig för att teckna ett upplåtelseavtal. Det sker när den ekonomiska planen är registrerad hos Bolagsverket.
 • Köpprocessen

  Steg 6

  Dags för besiktning

  Före inflyttning genomförs slutbesiktning av bostäderna och föreningens hus. Du som köpare kommer att bjudas in att delta vid slutbesiktningen för din bostad.
 • Köpprocessen

  Steg 7

  Äntligen tillträde

  På dagen för tillträde sker slutbetalningen och du får nyttig information om lägenheten och föreningen. Nu får du nycklarna och kan äntligen flytta in i ditt nya hem!
 • Köpprocessen

  Steg 8

  Garantibesiktning

  När det gått cirka två år efter huset färdigställdes genomförs en garantibesiktning. Vi dubbelkollar att inga fel eller brister har uppkommit i huset och eventuella fel åtgärdas utan kostnad för dig.
Shopping Basket

Välkommen tillbaka snart!

Vad kul att du hittat hit. Lägenheterna i Panorama Nynäshamn såldes slut direkt, men tyvärr blev vårt bygglov upphävt. Nu kan vi äntligen meddela att vi har fått ett nytt bygglov beviljat. Vi kan också avslöja att det kommer finnas fler bostadsrätter, fler fantastiska vyer. 
I augusti öppnar vi upp sajten med mer information. Håll utkik! Vill du redan nu anmäla intresse till en bostadsrätt? Fyll i formuläret nedan.