Köpanmälan

Den här sidan är exklusiv för dig som har fått inbjudan till köpanmälan

Köpanmälan är öppen mellan 31:e maj kl 09:00 och den 1:a juni kl 09:00. 

Du loggar in med ett lösenord du fått skickat via mail från Peter Kuylenstierna på RO Properties.

Välkommen! Nu kan du anmäla ditt val av lägenhet i Panorama Nynäshamn. 

Jag/Vi önskar köpa någon av följande bostäder

Hus 1


Hus 2


Dina lämnade uppgifter är skyddade enligt Personuppgiftslagen (GDPR). Vid inskickande av denna köpanmälan samtycker du/ni till att vi använder dem för att kommunicera med dig/er kring detta projekt. Dina uppgifter komer inte att delas med tredje man.

Intresset var mycket stort vid förturssäljstart vilket innebär att vi endast har ett fåtal lediga bostäder kvar. Eftersom bindande förhandsavtal ännu inte tecknats finns det fortfarande möjlighet att ställa sig i kö till samtliga bostäder. Vissa bostäder har redan kö men vi har begränsade möjligheter att svara på vilka samt hur lång kön är för närvarande. Vi hoppas ändå att du ska finna din drömbostad!

Vänligen observera att din köpanmälan inte är bindande och att tilldelning av lägenheter sker i den turordning som köpanmälan kommer RO Properties och Fastighetsbyrån Nynäshamn tillhanda. Det betyder att vi inte kan garantera tilldelning av något av valen utan att det är turordningen som avgör vilken bostad du får erbjudande om att köpa.

Tilldelning påbörjas efter det att köpanmälan stängt den 1/6. Fastighetsbyrån Nynäshamn tar kontakt med alla anmälda i turordning. 

Tecknande av bindande förhandsavtal sker snart efter tilldelning.

Bostadsväljare

Vänligen notera att bostadsväljaren endast fungerar på en dator, den fungerar inte på mobiltelefoner eller surfplattor.

Shopping Basket

Tack för din Köpanmälan!

Fastighetsbyrån i Nynäshamn och RO Properties

Är du intresserad av detta projekt?