fbpx

Njut av morgonkaffet med oslagbar utsikt

Här möts du av en slående utsikt över glittrande hav. Panorama är det enda nya boendet i Nynäshamn som erbjuder fri vy över skärgården. Det har vi naturligtvis tagit i åtanke när vi har utvecklat bostäderna. De små detaljerna gör stor skillnad för upplevelsen.

”Vakna upp till en dröm. Här har skärgården aldrig varit mer lättillgänglig, från ditt fönster eller sittandes från din balkong. De små detaljerna gör att utsikten alltid är närvarande utan minsta ansträngning.”

Ett hem för en enklare vardag

Det är en speciell känsla att flytta in i ett helt nytt hem. Här möts du av moderna materialval och välplanerade ytor. Genomtänkta lösningar och detaljer bidrar till den behagliga helheten. Du kan även vara med och forma det perfekta hemmet för dig och välja hur du önskar disponera bostadsytan.

Gemensamma funktioner förenklar vardagspusslet. I entrén finns ett rum som tar hand om dina matleveranser när du inte är hemma. På gården finns möjlighet att hyra kontorsplats om du vill kunna jobba hemifrån några dagar i veckan, men behöver arbetsro. Har du gäster på besök finns en övernattningslägenhet som underlättar för att stanna över natten.

Hojdgatan_rendering-med-namn-1
panorama-dronare-utsikt-webbad

Ett hem där du kan drömma fritt

Vilket liv drömmer du om? Här bor du lugnt och avskilt, men med möjligheter utanför din dörr som berikar vardagen.

På bostadsgården finns gemensamma lokaler och funktioner för samvaro och aktiviteter. Vill du ta ett morgondopp eller handla dagsfärsk fisk och skaldjur fortsätter du ner för backen. Där möter du den livliga hamnen med caféer, restauranger och hamnbodar. Har du en båt fortsätter möjligheterna till havs. Här är du inte begränsad. Välj att leva så som bara du drömmer om.

Shopping Basket