fbpx

Småstadsliv nära storstaden

Nynäshamn erbjuder ett charmigt småstadsliv med storstadslivet på behagligt räckhåll. Från Stockholm är du i Nynäshamn på 40 minuter med bil eller 50 minuter med pendeltåg.

Här är det enkla och aktiva livet i centrum. Med havet runt knuten är det en perfekt plats för båtliv och det finns enkel tillgång till båtplats. Bor du här behöver du inte välja, utan kan ha en vardag berikad av kontrast och variation.

Levande skärgårdsidyll

Småstadens fördelar med närhet till allt är påtaglig. På en kort promenads avstånd är du nere i den livfulla hamnen med charmiga hamnbodar, rökeri, restauranger och det lokala bryggeriet. Här avgår Gotlandsfärjan mot Visby flera gånger om dagen så du enkelt når Östersjöns pärla med restauranger och kulturliv.

port-3007852_1920-retuscherad
skating-2301999
segelbatar-3230104_1920

Nytt bostadskvarter ger trygghet, liv och rörelse

Höjdgatan har ett rikt arv som vi vill värna och bygga vidare på. Visionen med Panorama är att ta vara på platsens kvalitéer och bidra till ett levande kvarter upp för gatan och en trygg plats för barn att växa upp. 

Med fokus på social hållbarhet och gemenskap skapar vi ett tryggt bostadsområde som blir en naturlig förlängning och ett nytt kapitel i Höjdgatans historia. 

Plats att leva livet- – fullt ut

Panorama är en stolt del av Nynäshamn. Vi skriver under på kommunens beskrivning av Nynäshamn som en plats att leva livet fullt ut.

Upptäck anrika havsbad, charmiga gårdsbutiker och natursköna vandringsleder. Här kan du paddla kajak i havsbandet, surfa på Torö eller strosa längst kajen i fiskehamnen. Nynäshamn är en plats som måste upplevas.

Shopping Basket